MEISHITA, ZERIN (2019) DESIGNING A BOOKLET OF KAYUAGUNG TRADITIONAL FOOD AT IED AL-FITR. Other thesis, Politeknik Negeri Sriwijaya.
|
Text (COVER)
File I.pdf Download (246kB) | Preview |
|
|
Text (CHAPTER I INTRODUCTION)
File II.pdf Download (154kB) | Preview |
|
|
Text (CHAPTER II LITERATURE REVIEW)
File III.pdf Download (223kB) | Preview |
|
![]() |
Text (CHAPTER III METHODOLOGY)
File IV.pdf Restricted to Repository staff only Download (175kB) | Request a copy |
|
![]() |
Text (CHAPTER IV FINDING AND DISCUSSION)
File V.pdf Restricted to Repository staff only Download (380kB) | Request a copy |
|
|
Text (CHAPTER V CONCLUSION AND SUGGESTION)
File VI.pdf Download (142kB) | Preview |
|
|
Text (REFERENCES)
File VII.pdf Download (84kB) | Preview |
Abstract
Laporan akhir ini adalah tentang bagaimana merancang buklet Makanan Kayuagung pada saat Idul Fitri. Tujuan dari laporan akhir ini adalah untuk memberikan informasi tentang makanan tradisional Kayuagung pada saat idul fitri dengan menggunakan buku kecil. Buklet ini terdiri dari 21 halaman termasuk sampul depan, halaman pengantar, daftar isi, isi, profil penulis, dan sampul belakang. Buklet ini menggunakan beberapa gambar makanan dengan penjelasannya. Itu ditulis dalam bahasa Inggris.
Item Type: | Thesis (Other) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Designing and Booklet |
Subjects: | P Language and Literature > PE English |
Divisions: | English > Undergraduate Theses |
Depositing User: | Mr Bambang Anthony |
Date Deposited: | 02 May 2020 01:44 |
Last Modified: | 02 May 2020 01:44 |
URI: | http://eprints.polsri.ac.id/id/eprint/7872 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |