DESIGNING A BOOKLET OF KAYUAGUNG TRADITIONAL FOOD AT IED AL-FITR

MEISHITA, ZERIN (2019) DESIGNING A BOOKLET OF KAYUAGUNG TRADITIONAL FOOD AT IED AL-FITR. Other thesis, Politeknik Negeri Sriwijaya.

[img] Text (COVER)
File I.pdf

Download (246kB)
[img] Text (CHAPTER I INTRODUCTION)
File II.pdf

Download (154kB)
[img] Text (CHAPTER II LITERATURE REVIEW)
File III.pdf

Download (223kB)
[img] Text (CHAPTER III METHODOLOGY)
File IV.pdf
Restricted to Repository staff only

Download (175kB) | Request a copy
[img] Text (CHAPTER IV FINDING AND DISCUSSION)
File V.pdf
Restricted to Repository staff only

Download (380kB) | Request a copy
[img] Text (CHAPTER V CONCLUSION AND SUGGESTION)
File VI.pdf

Download (142kB)
[img] Text (REFERENCES)
File VII.pdf

Download (84kB)

Abstract

Laporan akhir ini adalah tentang bagaimana merancang buklet Makanan Kayuagung pada saat Idul Fitri. Tujuan dari laporan akhir ini adalah untuk memberikan informasi tentang makanan tradisional Kayuagung pada saat idul fitri dengan menggunakan buku kecil. Buklet ini terdiri dari 21 halaman termasuk sampul depan, halaman pengantar, daftar isi, isi, profil penulis, dan sampul belakang. Buklet ini menggunakan beberapa gambar makanan dengan penjelasannya. Itu ditulis dalam bahasa Inggris.

Item Type: Thesis (Other)
Uncontrolled Keywords: Designing and Booklet
Subjects: P Language and Literature > PE English
Divisions: English > Undergraduate Theses
Depositing User: Mr Bambang Anthony
Date Deposited: 02 May 2020 01:44
Last Modified: 02 May 2020 01:44
URI: http://eprints.polsri.ac.id/id/eprint/7872

Actions (login required)

View Item View Item